Глутамин-L-glutamine

Споделяне

Магазин за хранителни добавки в София-къде има хранителна добавка глутамин,l-glutamine за възстановяване и сила

Борд меню

четвъртък, 26 ноември 2015 г.

Widgets

Глутамин прием


Прием на глутамин

Как се пие Глутамин



Най-често задавания въпрос, за прием на l-glutamin като фитнес добавка е Преди или след тренировка се пие глутамин.След интензивна тренировка нивото на l-glutamine в тялото намалява до 48-52 процента. Затова най-подходящ прием на глутамин е веднага след тренировка.
  • Прием на  l-glutamin, преди сутрешната закуска на гладно
  • Л-Глутамин прием 30-60 минути преди тренировка,ако не се чувствате достатъчно възстановени за нея!
  • Прием на л-глутамин, веднага след тренировка-това е абсолютно задължително ако уважавате труда си в залата. Това е момента, когато трябва да приемате всички нужни елементи за Вашето добро възстановяване и прогрес.Златния Час-Метаболитен прозорец след тренировка.
  • glutamine прием преди лягане-още един подходящ момент,когато аминокиселината глутамин ,ще свърши най-добре своята работа.А тя е да Ви възстанови от тежките тренировки, за да сте готови на следващия ден ,за нови подвизи."Ключа за бараката" е във правилното възстановяване.Л-Глутамин повишава отделянето на хормон на растежа и играе основна роля в белтъчния метаболизъм.



Доза глутамин, която ще даде най-добри резултати ,за Вашето оптимално възстановяване е 0,2 грама на килограм тегло.Пример за човек с лично тегло 85-килограма 17 грама ,дневна доза разпределена на 2-3 приема през деня.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар